Om

Professionelle drikkevandsløsninger

Waterpoint er importør og forhandler af italienske drikkevandskølere og vandkølere tilsluttet eget drikkevand.

Vi har specialiseret os i at levere og rådgive om drikkevandskølere / vandkølere og drikkeløsninger til det skandinaviske marked.
Waterpoint er markedsførende i Skandinavien med salg af drikkevandskølere / vandkølere og drikkeløsninger tilsluttet eget vand.

Med over 15 års arbejde med drikkevandskøler / vandkølere har vi en solid erfaring i at håndtere salget af en drikkeløsning, så vores kunder får præcis den drikkevandskøler der opfylder netop deres behov for kapacitet, funktionalitet og design.
Samtidigt er vi altid parate til at rådgive omkring installation af en drikkevandskøler, filterløsninger og service på drikkevandskølere / vandkølere generelt. Vores tætte samarbejde med vores italienske producenter giver os en enestående mighed for at produktudvikle specielt til det skandinaviske marked.

Den seneste produktudvikling i vores sortiment af professionelle drikkevandskølere er MiniCooler, MiniCooler Soda og MiniCooler Plus.

MiniCooler er verdens mindste vandkøler. Vi har skabt MiniCooler specielt til virksomhedens tekøkkener og til vores private hjem, som et økonomisk og miljørigtigt tænkende alternativ til store amerikanske køleskabe og importeret kildevand på flaske.

Vi stiller strenge krav til vores producenter om en meget høj driftsikkerhed på vores drikkevandskølere / vandkølere, derfor er alle vandkølere trykprøvetestet og slanger og overgange er testet og godkendt til levnedsmiddelbrug. Med en VA-godkendelse på vores produkter kan vi få udført vores installationsopgaver af aut. Vvs-installatører og alle installationsopgaver og serviceeftersyn udføres med garantisikring.