Den originale Minicooler

DEN ORIGINALE MINICOOLER GIVER FRISKT KOLDT VAND MED ELLER UDEN BRUS DIREKTE FRA VANDHANEN

MiniCooler er et 100 % dansk udviklet produkt, der blev igangsat efter en række opfordringer til Waterpoint fra blandt andet køkkenforhandlere, der havde brug for at kunne tilbyde deres private kunder iskoldt vand i deres køkken.
Vi fik en række ønsker fra både private og virksomheder til, hvad en optimal koldtvandsløsning skulle kunne imødekomme af krav.

Det blev startskuddet til en serie med MiniCooler i forskellige kapaciteter, dimensioner og varianter med mulighed for også at få danskvand direkte fra hanen.

MiniCooler er helt enkelt en lille hvid indbygningskøler, der nemt installeres i køkkenskabet og tilsluttes en separat hane til det iskolde vand. Vælges MiniCooler Soda, får du både koldt vand og danskvand i hanen. Med en cooler installeret er der let adgang til isvand og danskvand.


MiniCooler leveres i mange varianter, og fra kontoret i Danmark sælges til det skandinaviske marked, samt Emiraterne. Få den cooler der passer netop til jer.

Vores linje med MiniCooler omfatter i dag følgende modeltyper:

Den originale MiniCooler kan installeres i alle køkkener og tilsluttes alle typer haner. Byd din cooler velkommen i dit køkken.

Hvorfor investere i en MiniCooler?

Med den originale MiniCooler fra Waterpoint får du koldt vand og/eller danskvand direkte fra hanen. Du belaster ikke miljøet med transport af importeret flaskevand og trækkes ikke med løbende tunge udgifter til kildevand eller danskvand i plastflasker. Med en MiniCooler installeret øges dit daglige vandindtag og optimerer din egen, din families eller dine kollegers trivsel og sundhed. Din kilde, din cooler hele døgnet.

Vores krop har behov for et par liter vand om dagen, og hvis du er flittig motionsdyrker endnu mere – vand hjælper os med at udskille affaldsstoffer og forebygger træthed og sygdom. Vand er altid det bedste valg, når tørsten skal slukkes. Med en cooler installeret, har du let adgang til isvand og danskvand.

Med en MiniCooler installeret i dit køkken kan du drikke masser af koldt vand med god samvittighed, og du undgår kalorieholdige drikke som saftevand og sodavand. MiniCooler giver jer koldt vand og danskvand i hanen. Din cooler giver friskt, rent og iskoldt vand.

Vil du vide mere om vores linje af MiniCooler, kan du sende os en mail på info@minicooler.dk eller ringe til os på 70204656. Vores team er altid parate til at rådgive og vejlede jer om, hvilken cooler der passer til jer.

Vi glæder os til at høre fra dig.