danskvand i køkkenet

Vandhane med danskvand

Forestil dig at komme hjem efter en lang arbejdsdag eller en varm løbetur og tænde for vandhanen, hvor der løber iskoldt vand ud med det samme. Dette kan du få med MiniCoolers drikkevandskølere, så du slipper for at købe flaskevand, der optager halvdelen af køleskabspladsen eller nøjes med halvlunkent vand fra hanen. Forestil dig så, at der ovenikøbet kan rinde friskt, koldt og brusende danskvand ud af din vandhane. Dette lyder måske som en fremtidsvision, hvor robotterne samtidig klarer opvasken og gør hele huset rent, men ikke desto mindre, er det en idé, som MiniCooler har gjort mulig. 

 

Vandhane med kulsyre

MiniCooler, som blev igangsat af Waterpoint, er en innovativ virksomhed, der hele tiden udvikler og nytænker for at gøre hverdagen lettere for både privatpersoner og erhverv. Efter vores succes med vores vandkølere, der installeres under vasken og med det samme giver koldt drikkevand direkte fra vandhanen, besluttede vi os for at gå skridtet videre. Det endte ud med vores MiniCooler Soda serie, som ikke blot leverer koldt vand direkte gennem hanen, men også koldt, brusende danskvand.

 

En MiniCooler Soda efter dine behov:

  • MiniCooler Soda: En drikkevandskøler til vand og danskvand direkte fra hanen.
  • MiniCooler Plus Soda: En drikkevandskøler til vand og danskvand direkte fra hanen med ekstra kølekapacitet til erhverv, virksomheder og den store familie.
  • MiniCooler Super Plus Soda: En drikkevandskøler til vand og danskvand direkte fra hanen med ekstra stor kapacitet. Særlig velegnet til erhvervsbrug og restauranter.

 

Vandhane med danskvand

Minicooler Soda - Få danskvand fra den ekstra hane

Vandhane med kulsyre

Kulsyre under køkkenvasken giver dig en vandhane med kulsyre

 

 

Kulsyrepatronen installeres til køleboxen

Med en af MiniCooler Sodas vandautomater, installeres en kulsyrepatron direkte til drikkevandskøleren. På den måde ledes det iskolde drikkevand gennem en kulsyrepumpe, hvorefter det med det samme løber ud gennem vandhanen som brusende danskvand. MiniCooler Soda er yderst brugervenlig og kulsyreflasken kan nemt skiftes af privatpersoner uden faglige kompetencer. Vores kulsyreflasker kan leveres enkeltvis eller i kasser med seks flasker, så du altid har nogle på lager, til når der kommer uventede gæster eller til de varme sommerdage.

 

Skræddersy din danskvand

I supermarkedet har du oftest kun en valgmulighed, når det kommer til mængden af brus i din danskvand, men med MiniCoolers kulsyreregulator, har du muligheden for helt selv at styre mængden af den kulsyre, der tilsættes i drikkevandet. Mens nogle er til det hårde brus, som man kender fra sodavand, er andre mere til den blide brus, der blot perler let på tungen. Mange danskere får ikke drukket de anbefalede 2 liter vand om dagen. Med danskvand direkte fra hanen bliver det en sjovere oplevelse at drikke et glas vand, og selvom tørsten altid skal slukkes i postevand, kan perlende danskvand hjælpe mange danskere til at nå de 2 liter vand.  Får du gæster, eller vil du nyde en lille luksus i hverdagen, kan du tilsætte en smule hjemmelavet saftevand eller en skive citron og lidt agurk. Variationerne og mulighederne er mange med danskvand direkte fra hanen.