Koldt danskvand lige fra hanen

Har du et ønske om at få friskt og koldt danskvand ud af vandhanen i dit private køkken eller på din arbejdsplads til glæde for ansatte og kunder? Waterpoint giver dig mulighed for at få præcis den vandkølerløsning, du ønsker, med vores store udvalg af drikkevandsvandkølere med eller uden kulsyre. Vi leverer vores unikke kvalitetsprodukter både nationalt og internationalt til en bred kundekreds af private, erhverv og offentlige institutioner.

 

Vi har danskvandsmaskiner i mange varianter

Alt afhængigt af dit behov og de fysiske omstændigheder i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan du enten få opstillet en ekstern danskvandskøler eller få installeret en vandhane med danskvand i dit køkken.

Skal danskvandsmaskinen stå frit i det store køkken, kantinen, på lageret eller i kontormiljøet på din arbejdsplads, kan følgende af vores modeller være en oplagt løsning:

  • Niagara Tower eller Niagara Top - vandmaskine med høj kapacitet på op til 200 liter koldt vand og/eller danskvand
  • Jet Top – kompakt drikkevandskøler til bord eller gulv med koldt vand og/eller danskvand

Ønskes i stedet en drikkevandskøler med kulsyre i jeres tekøkken på arbejdspladsen eller i det private hjem, hvor du får koldt danskvand i hanen, er den originale MiniCooler Soda den helt optimale drikkevandsløsning for jer. MiniCooler leveres i flere varianter både som vandhane med koldt vand eller hane med kulsyre eller med både koldt vand og danskvand i hanen. 

 

Hvordan fungerer en vandmaskine med danskvand?

Drikkevandskølere med soda, der enten kan være eksternt opstillede eller koblet direkte til en vandhane, giver danskvand når du tilslutter en kulsyrepatron. Når du åbner for hanen, løber vandet gennem danskvandsmaskinen og kommer ud af hanen eller danskvandskøleren som brusende friskt koldt vand med bobler. Ved hjælp af en kulsyreregulator, der sidder på kulsyreflasken, kan du selv bestemme, om du vil have mange bobler eller en blid brus direkte fra hanen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, eller læse mere om fordelene ved dansk vand

 

Danskvandsmaskine fra Waterpoint
Få vand med brus på kontoret eller i hjemmet med en danskvandsmaskine

Top