Kulsyrepatroner bruges når du køber en drikkevandskøler med soda hos Waterpoint. Her sættes kulsyre til det friske, kolde vand, således at du får koldt danskvand.

Du kan benytte vores kulsyreflasker til alle typer vandkølere med danskvand. Det indbefatter også drikkevandskølere af et andet fabrikat end vores.
Vores kulsyreflasker kan anvendes til alle drikkevandskølere med sodafunktion. Du kan vælge imellem kulsyreflasker til engangsbrug og kulsyreflasker til genopfyldning.

Kulsyreflasker til engangsbrug indeholder 1 kg kulsyre, mens de genopfyldelige kulsyrepatroner kan indeholde fra 2,5 til 8 kg kulsyre. Kulsyrepatroner leveres enkeltvis eller i kasser med 6 stk.

Vi sender eller leverer dagligt vores produkter til private, erhverv og offentlige institutioner i hele Skandinavien kontakt os på telefon + 45 70204656

Hvordan virker en kulsyrepatron?

Når du slutter en kulsyrepatron til din drikkevandskøler med sodafunktion, vil det afkølede drikkevand løbe gennem en kulsyrepumpe i vandmaskinen og ende som dejligt boblende danskvand.

På kulsyreflasken er monteret en kulsyreregulator, der gør det muligt selv at bestemme, hvor meget kulsyre og dermed hvor meget brus, du ønsker i vandet. Foretrækker du blid brus, indstilles kulsyreregulatoren lavt, og ønskes mange bobler i vandet, indstilles den højere.

Det er nemt at udskifte kulsyrepatronen, når den er tom, og du kan hurtigt og let bestille nye kulsyrepatroner eller kulsyreflasker hos os på info@waterpoint.dk eller anvende vores kontaktformular

Top