Landsdækkende service


Hos Waterpoint har vi specialuddannede serviceteknikere til at forestå servicering af drikkevandskølere og danskvandsmaskiner. Med base på Sjælland og i Jylland med egne værksteder, kører vi dagligt service og reparation af vandkølere tilsluttet eget drikkevand.
 
Vi har en tilkaldevagt, der rykker ud efter aftale på alle hverdage mellem 8-16 og vi tilbyder en serviceaftale, der sikrer, at der løbende bliver udført service på drikkevandskøleren, således at den til enhver tid opretholder driften og den hygiejniske sikkerhed, der foreskrives og, at drikkevandskøleren til stadighed opfylder de fastlagte sikkerhedskrav.
 
Vores teknikere er altid klar til at rådgive og vejlede både installatører og slutbrugere med alt fra installation af en drikkevandskøler til at svare på spørgsmål om drift-og vedligeholdelse. 
 
Benyttes kontaktformularen nederst på siden, vil du blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage for aftale om et serviceeftersyn. Her kan du også bestille en serviceaftale, hvor vi kommer fast efter aftale og vedligeholder jeres drikkevandskøler.
Service og reparationsarbejde inden og efter garantiperioden forlænger  ikke garantien fra købsdatoen. Det er alene perioden fra købsdatoen der udgør garantiperioden. Dette gælder uanset om produktet Er blevet ombyttet med et swopprodukt som erstatning eller reparation er udført på den købte drikkevandskøler
 
Ønsker du at fejlmelde en vandmaskine, kan du også benytte vores reparationsformular her på siden ligesom I altid kan maile til os på info@waterpoint.dk

Bestil service Download reparationsformular

 
Garanti på drikkevandskølere
 
Som hovedimportør videregives 18 måneders producentgaranti på vores vandkølere og danskvandsmaskiner. En producentgaranti omfatter nye reservedele til vores drikkevandskølere ved eventuel opstået defekt i en periode på 18 måneder fra købsdatoen.
 
Garantien dækker ikke sliddele, som magnetventiler og haner/hanedele, samt eventuelle skader opstået som følge af misligeholdelse, forkert brug eller forkert installation, ligesom den ikke dækker installationsmaterialer og installationsarbejde, montørtimer og kørsel. Der kan ikke ydes erstatning for opståede følgeskader efter installation af en drikkevandskøler. Det påhviler alene ejer/lejer at være forsikret mod eventuelle følgeskader.
Service og reparationsarbejde inden og efter garantiperioden forlænger  ikke garantien fra købsdatoen. Det er alene perioden fra købsdatoen der udgør garantiperioden. Dette gælder uanset om produktet Er blevet ombyttet med et swopprodukt som erstatning eller reparation er udført på den købte drikkevandskøler
 
Installation af en drikkevandskøler/danskvandsmaskine
 
Alle drikkevandskølere / vandkølere skal installeres med en waterblock indstillet på max 3-5 liter vandspild, en kontraventil eller kontraballofix, samt 8-12 mm levnedsmiddelgodkendt tilslutningsslange.
 
Nogle drikkevandskølere kræver en trykreduktionsventil - læs brugermanualen for den enkelte drikkevandskøler før tilslutning.
 
Bruger/vedligeholdelsesmanualer findes under hent materiale under hvert produktbillede.
 
Installaeres drikkevandskøleren ikke korrekt jvf. brugermanualen, kan der opstå uønskede følgeskader, som kan ødelægge jeres drikkevandskøler og derved bortfalder garantien.
Top