Gå ikke ned på vand – du har brug for det!

Sundhed er en trend, og vi er derfor mere bevidste om det end nogensinde før – det skyldes blandt andet, at vi på grund af den stigende digitalisering har stort set uindskrænket adgang til den nyeste information, forskning og diverse holdninger til, hvordan man får det sundeste liv. Helt almindeligt vand er imidlertid en urgammel vej til næring. Udover at vores krop af sig selv oplever tørst, og vi derfor helt intuitivt drikker vand i løbet af dagen, er vand også noget af det sundeste vi kan indtage – der dog skal suppleres med varieret kost. Vand er decideret sundt, det er sprængfyldt med vigtige mineraler, og vi har rent ud sagt brug for det for at overleve. Nærmere bestemt bør man ifølge eksperter drikke minimum 1,5 liter om dagen, og bør derudover ikke drikke mere end 4 liter, medmindre man dyrker svedfremkaldende sport.

Vand er mere end bare nødvendige mineraler

Det er ikke nogen nyhed, at vi har brug for vand. Det kan derimod være overraskende for nogen, hvor meget en god mængde vand faktisk kan gøre for os. For eksempel er der fastlagt en lov, der pålægger danske arbejdspladser at give deres medarbejdere adgang til rent vand blandt andre ting. Men vand er ikke bare et middel til at stille tørst – det hjælper os også til at præstere bedre på arbejdet, da et kontinuerligt indtag af vand hjælper os til at holde os klare i hovederne og på den måde opretholde en friskhed gennem hele dagen.

Få en vandautomat på din arbejdsplads

Det er imidlertid heller ikke nogen nyhed, at en lunken flaske vand hjemmefra ikke er det mest indbydende at drikke på jobbet. Derfor er der flere arbejdspladser, der vælger at have vandautomater på matriklen, så medarbejderne altid kan få stillet deres tørst med et glas køligt vand.

Top