Waterpoint er mangeårig importør, forhandler og udvikler af professionelle drikkevandskølere og vandmaskiner af højeste kvalitet på markedet, og vi tilbyder vores unikke produkter til både private, erhverv og offentlige institutioner i hele Skandinavien. Vi har stor erfaring inden for drikkevandskøling og formidler salg af og rådgivning om vandmaskiner til alle formål. Den gode service og udbuddet af kvalitetsprodukter gør Waterpoint til markedsledende inden for netop drikkevandskølere. Med en cooler fra Waterpoint er du sikret høj kvalitet og kompetent service.

Drikkevandskølere til både erhverv og privat

I vores brede sortiment af drikkevandskølere har vi en cooler til et hvert behov; til en hver type kunde og et hvert miljø.

Waterpoint tilbyder både drikkevandskølere til ekstern opstilling og til indbygning direkte tilsluttet eksisterende hane eller ekstra hane med koldt vand på arbejdspladsen eller cooler til det private hjem. Hver vandmaskine har sine særlige kvaliteter og kan imødekomme netop jeres behov for koldt vand. Vores produktsortiment indbefatter vandkølere med høj og lav kølekapacitet, stor miljøvenlighed, høj driftssikkerhed og funktionelt design, velegnet til både skoler, større eller mindre kantiner, industri, lagre, kontormiljøer, tekøkkener, restauranter og private hjem.

Du kan naturligvis også få et stort udvalg af tilbehør til de forskellige typer drikkevandskølere. Det inkluderer bl.a.:

Hvad er dit behov?

Uanset om du står og mangler en vandkøler, der giver koldt vand i hanen til dit private hjem eller til opstilling på din arbejdsplads til glæde for medarbejdere og jeres kunder, har vi en professionel løsning til at dække jeres behov for koldt vand. Med køb af et Waterpoint-produkt får du altid en omhyggelig rådgivning, så du får det optimale ud af dit køb og kan nyde godt af det i mange år fremover.

Top